URGENT

Nou abonament de Marineland pel juliol pels palafollencs

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat que, de cara a aquest estiu, el parc aquàtic Marineland oferirà una nova reducció de les seves tarifes a la ciutadania palafollenca.

La reducció se suma a les ja anunciades durant les últimes setmanes després de l’anunci dels descomptes davant la no reobertura de la piscina municipal.

Així, segons ha informat el consistori, els palafollencs i palafollenques podran gaudir d’un abonament pel mes de juliol que redueix a la meitat els preus establerts per tota la temporada d’estiu, a més d’aparcament gratuït.

Aquest abonament serà de 60 euros pels majors de 10 anys, 40 pels infants de 5 a 10 anys i 20 euros pels de 3 a 5 anys.

Ho va avançar l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, al ple ordinari del passat dimecres.

Per demanar aquest abonament, les persones interessades han d’acreditar que estan inscrites a Palafolls mostrant un volant d’empadronament, un document que es pot aconseguir a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

En aquest sentit, Alemany va recordar que es tracta d’un document gratuït i que es pot sol·licitar a través d’una cita prèvia ràpida a l’OAC per facilitar l’accés a aquest document a tothom qui el necessiti.

Paral·lelament a aquest nou descompte, l’Ajuntament de Palafolls recorda que el parc aquàtic de Sant Lluís també ofereix un abonament per tot l’estiu adreçat a la població palafollenca. En aquest cas, s’ofereix l’opció de 120 euros per la població d’entre 10 i 65 anys; 80 euros pels infants de 5 a 10 anys i pels adults majors de 65 anys, així com de 40 euros pels menuts de 3 a 5 anys.

D’altra banda, l’entrada diària al parc és de 15 euros pels majors de 5 anys i majors de 65 anys; 12 euros pels nens i nenes de 3 i 4 anys, i gratuïta pels infants de 0 a 3 anys. En aquest cas, per a entrades posteriors, el preu és de 8 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics