Nou abonament de Marineland pel juliol pels palafollencs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat que, de cara a aquest estiu, el parc aquàtic Marineland oferirà una nova reducció de les seves tarifes a la ciutadania palafollenca.

La reducció se suma a les ja anunciades durant les últimes setmanes després de l’anunci dels descomptes davant la no reobertura de la piscina municipal.

Així, segons ha informat el consistori, els palafollencs i palafollenques podran gaudir d’un abonament pel mes de juliol que redueix a la meitat els preus establerts per tota la temporada d’estiu, a més d’aparcament gratuït.

Aquest abonament serà de 60 euros pels majors de 10 anys, 40 pels infants de 5 a 10 anys i 20 euros pels de 3 a 5 anys.

Ho va avançar l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, al ple ordinari del passat dimecres.

Per demanar aquest abonament, les persones interessades han d’acreditar que estan inscrites a Palafolls mostrant un volant d’empadronament, un document que es pot aconseguir a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

En aquest sentit, Alemany va recordar que es tracta d’un document gratuït i que es pot sol·licitar a través d’una cita prèvia ràpida a l’OAC per facilitar l’accés a aquest document a tothom qui el necessiti.

Paral·lelament a aquest nou descompte, l’Ajuntament de Palafolls recorda que el parc aquàtic de Sant Lluís també ofereix un abonament per tot l’estiu adreçat a la població palafollenca. En aquest cas, s’ofereix l’opció de 120 euros per la població d’entre 10 i 65 anys; 80 euros pels infants de 5 a 10 anys i pels adults majors de 65 anys, així com de 40 euros pels menuts de 3 a 5 anys.

D’altra banda, l’entrada diària al parc és de 15 euros pels majors de 5 anys i majors de 65 anys; 12 euros pels nens i nenes de 3 i 4 anys, i gratuïta pels infants de 0 a 3 anys. En aquest cas, per a entrades posteriors, el preu és de 8 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics