El foraestocs esgota totes les places

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Fundació del Molí d’en Puigvert es desplaça cap al centre de Palafolls per dur-hi la seva fira foraestocs, que es farà a la plaça de les valls d’Ax i seguint totes les recomanacions anti-Covid. És per això que, per poder accedir a la fira, cal reservar localitat prèviament.

L’organització va posar unes 1750 localitats a disposició dels interessats a finals de la setmana passada,  i avui ja s’han esgotat totes. D’aquesta manera, ja no queden entrades per poder accedir al recinte del foraestocs durant el cap de setmana. La fira es fa habitualment a les instal·lacions de la fundació i s’aprofita per vendre els excedents de les botigues outlet de Palafolls a preus molt baixos.

Ara mateix, doncs, ja són dues les activitats sense entrada pel FEM Palafolls, després del concert de Doctor Prats que va esgotar les 500 entrades en poc més de dues hores. 

El Fem Palafolls ja escalfa motors, i avui hem conegut que també tindrà un village a tocar de les zones de concert. Serà un recinte tancat on alguns establiments de restauració de Palafolls oferiran begudes i menjar, cada dia de concert de 6 de la tarda a 1 de la matinada. A banda d’aquests establiments n’hi ha d’altres que oferiran preus i descomptes especials durant el Fem Palafolls.

Justament, amb aquesta celebració el consistori pretén dinamitzar el comerç i la restauració del nostre poble després de la pandèmia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics