Els veïns del carrer Roig i Jalpí demanen la retirada de les bandes reductores de velocitat

L'Ajuntament treurà aquests ressalts. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Un cop finalitzada la reforma d’aquest carrer, que enllaça l’avinguda Pau Casals amb el camp de futbol, es van instal·lar bandes reductores de la velocitat per a vehicles, uns petits ressalts de plàstic que obliguen als turismes i motocicletes a reduir la velocitat. En concret, en un tram de poc més de 100 metres, hi ha dos grups de dues bandes reductores cadascun.

Ara, però, els veïns han demanat a l’Ajuntament que retiri aquests elements perquè afirmen que els vehicles continuen sense reduir la velocitat i, per tant, els sotracs provocats per les bandes molesten als veïns d’aquest carrer.

Els veïns han fet arribar les seves queixes a l’Ajuntament i demanen que es retirin aquestes bandes reductores ja que, asseguren, no compleixen la seva finalitat. En aquest sentit els veïns, que han signat una instància al consistori, demanen altres mesures que obliguin als cotxes i motos a reduir la velocitat. Volen reduir sorolls, però sobretot augmentar la seguretat en aquesta via per on cada dia passen centenars de vehicles en direcció als polígons industrials del nostre municipi.

Els veïns recorden que abans de la reforma hi havia passos de vianants elevats, que en aquest cas sí obligaven als cotxes a reduir la velocitat. 

Alguns veïns del carrer expliquen a RP que aquestes bandes s’han anat retirant d’altres carrers, com per exemple de l’AV Pau Casals, però en canvi es mantenen en aquesta via tan concorreguda del nostre municipi provocant problemes de seguretat i de sorolls als veïns; uns sorolls que augmenten amb el pas dels vehicles sobre les tapes metàl·liques de clavegueres i d’altres serveis. En altres punts del nostre municipi s’han incorporat sistemes de gomes a aquestes tapes que amorteixen l’impacte dels vehicles que circulen per sobre.

Els veïns, que ja s’han reunit amb el consistori, creuen que aquest carrer no s’ha de convertir en una autopista, admetent que calen mesures i sistemes de reducció de velocitat, però consideren que les bandes no són la solució i demanen a l’Ajuntament que les retiri i que busqui altres sistemes més eficients i que no causin molèsties als veïns del carrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics