Tot a punt pel Fem Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El nostre municipi ja es prepara per donar el tret de sortida al festival de benvinguda a l’estiu Fem Palafolls, una iniciativa que des d’avui i fins diumenge vol servir per promocionar el comerç i la restauració locals i oferir propostes culturals.

Seran tres dies amb tres nits de concerts, però també amb botigues al carrer, una desfilada de l’ACEP i una fira Foraestocs del Molí d’en Puigvert, que ja té entrades exhaurides.

No és l’únic acte amb localitats esgotades, ja que tampoc en queden per l’actuació de Doctor Prats, demà dissabte, el segons dels concerts de vespre al Parc de les Esplanes. Abans d’això, avui la cantant i pianista Gemma Humet enceta les actuacions amb un primer concert al mateix espai, on també hi actuarà el bisbalenc Miquel Abras el diumenge. Totes tres actuacions es faran al punt de les 10 de la nit, amb restriccions d’aforament en compliment de les mesures anti-Covid.

Abans de l’actuació d’Humet, a dos quarts de 8 del vespre el Fem Palafolls arrenca amb la desfilada de moda de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, a la Plaça de les Valls d’Ax, amb obertura de portes mitja hora abans per tothom qui hagi fet prèviament la reserva.

Demà dissabte es farà la primera de les dues jornades del Foraestocs, la fira impulsada per la Fundació El Molí d’en Puigvert en què es posen a la venda a preus rebaixats els estocs de les botigues de les marques de roba que gestiona l’entitat al centre de Palafolls.

Al llarg de la jornada de demà, de forma paral·lela, diferents establiments comercials del nostre municipi trauran al carrer el seu negoci, sumant-se a les activitats de promoció del consistori dins de l’esdeveniment.

A la nit es farà el concert de Doctor Prats, i l’endemà diumenge es repetirà el Foraestocs repetint els diversos torns de matí i tarda de dissabte. El concert de Miquel Abras, al vespre, tancarà aquesta primera edició del Fem Palafolls.

Des d’avui i fins diumenge, Ràdio Palafolls oferirà una programació especial a través de les seves xarxes al voltant dels actes de la festa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics