Malgrat celebrarà el Murmuris els dies 9 i 10 de juliol

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi veí ja ha fet públic el cartell del que serà la 4a edició d’aquest festival, enguany sota el lema “Si l’oci és crit, la cultura ha de ser murmuri”.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha impulsat aquesta nova edició del Murmuris, que tornarà a tenir la platja com a escenari i que, segons el consistori, tornarà a apostar per actuacions de grups de l’escena musical independent tant nacional com internacional, que considera “promeses de gran qualitat i projecció”.

El divendres 9 de juliol els concerts es duran a terme a partir de les 22h la plaça de Xesco Boix, canviant al parc del Castell l’endemà dissabte.

Divendres actuaran Richard Andrew’s & The Pattern Primitive -del Regne Unit-, C’est Karma -provinents de Luxemburg- i Zesc -del Baix Vallès. El dia 10 de juliol serà el torn de David Burnett -d’Estats Units-, Ariox -de la població de Cardedeu- i Elenitakatá -provinents de Madrid.

En compliment de les mesures anti-Covid, que s’aplicaran a tot el festival, l’aforament dels concerts està limitat, i tot i que les entrades són gratuïtes caldrà reservar-les de forma prèvia a través del web municipal www.ajmalgrat.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics