URGENT

La Setmana de l’Emprenedoria al Maresme arrenca demà

Compartiu aquesta història

La iniciativa celebra a partir de demà la seva edició 22, i s’allargarà fins divendres 2 de juliol.

La Setmana d’Emprenedoria al Maresme oferirà al llarg d’aquests dies diferents càpsules formatives per aportar solucions comunicatives de promoció de productes o serveis, obertura a noves formes de comercialització, nous canals de comunicació amb les administracions i dubtes entorn el finançament, deutes o sobre com aixecar el negoci en temps de crisi; segons el CCM, aquests últims tres punts són dels que més preocupen a les persones emprenedores. A la vegada, la 22a Setmana de l’Emprenedoria al Maresme també dedica un espai a l’emprenedoria femenina.

La programació s’inicia demà amb una càpsula sobre Instagram Shopping, a les 10 del matí, a càrrec de Bruno Gabarrón; una activitat que ja té les places exhaurides. L’endemà dimarts s’oferirà, d’una banda, una ponència sobre eliminar els deutes de forma legal, mitjançant la Llei de la Segona oportunitat, amb Anna Velayos, i a dos quarts d’1 del migdia la sessió “Noves fonts de finançament per a persones emprenedores”, amb Albert Riera. Dimecres s’oferirà la càpsula “Normativa pàgina web i botiga online”, amb Àngels Galiana, també a les 10 del matí, i a les 12:30h es durà a terme la xerrada “Vull exportar. Per on començo?”, amb Eva Salud.

Les últimes quatre sessions es faran dijous i divendres. Primer serà el torn de “Comunicació Online per a negocis de proximitat”, amb Marc Pericas, i el mateix dijous s’oferirà la càpsula “Lideratge femení: l’èxit del teu projecte”, amb Sònia Cervantes. Les últimes dues sessions seran “Linkedin per a persones emprenedores i empreses”, a càrrec d’Enric Bastardas, a les 10, i a les 12:30h s’oferirà la càpsula “El certificat digital. Com obtenir-lo, avantatges i utilitat”, amb Maria Luque.

Al web del Consell Comarcal del Maresme –www.ccmaresme.cat– trobareu tots els detalls de cada càpsula, així com l’enllaç per inscriure’s a les ponències, totes de format en línia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics