Gairebé la meitat de palafollencs ja han rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls ja té un 48,35% de la seva població vacunada amb almenys la primera dosi, el que suposa un total de 4.648 habitants. D’altra banda, gairebé un 28% de la ciutadania palafollenca té ja la pauta completa.

El nostre municipi ha registrat en la darrera setmana 3 nous casos de Covid-19, dos més dels que van registrar-se ara fa 7 dies.

A Malgrat de Mar, el nombre de nous positius detectats és de 13 en aquest última setmana, repetint el repunt registrat ara fa 7 dies, mentre que a Tordera se n’han registrat 19 en els últims dies, 14 més que en l’última setmana. Pel que fa a la vacunació en aquestes poblacions veïnes, a Malgrat més d’un 54% de la població ha rebut ja la primera dosi de la vacuna, i un de cada 3 malgratencs té ja la pauta completa, mentre que a Tordera el percentatge de vacunats amb la primera dosi s’acosta a la meitat -48,62%-, i els que tenen la pauta completa són un 24% de la població.

D’altra banda, continua estable el nombre de pacients ingressats per COvid-19 als hospitals de la nostra zona, que és de 9 persones. D’aquestes, 5 són a l’Hospital Sant Jaume de Calella i 4 a l’Hospital de Blanes.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en l’última setmana, se situa en els 74 punts, mentre que l’RT és ara de l’1.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics