El Sobre Rodes ultima els preparatius

Estat actual de l'Skate, que ara es revitalitzarà. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls està acabant de perfilar la jornada d’activitats que entre divendres i dissabte serviran per estrenar el nou skate park de Palafolls, després de la remodelació de les darreres setmanes.

Divendres es farà la reobertura oficial de l’espai, amb un acte en què hi haurà la col·laboració de la colla dels Diablesfolls. Després d’això, l’espai es prepararà per acollir, l’endemà dissabte, una jornada plena d’activitats entorn als esports sobre rodes.

Al matí de dissabte es durà a terme una primera part destinada a l’experimentació de les diferents disciplines esportives que es poden practicar a les instal·lacions de l’skate park. Els infants i joves hi podran participar amb les seves bicicletes o patinets, o bé podran utilitzar el material que es proporcionarà als mateixos stands del Sobre Rodes.

A la tarda serà el torn de les competicions i exhibicions de BMX, scooter i skate, amb la dinamització d’un DJ i sortejos i amb diverses sorpreses encara per desvetllat per part del consistori.

De tot plegat, en parla la regidora d’Esports, Sònia González.

—————-1

Per poder participar en aquests tastets, és necessari que els infants i joves passin per la carpa que l’Ajuntament de Palafolls haurà instal·lat al mateix skate park, on faran la inscripció a les activitats. Allà se’ls donarà un mapa amb les diferents propostes, i als qui en completin un mínim se’ls donarà un petit obsequi.

Segons González, la idea de l’ajuntament és que les activitats de reobertura de l’skate del dissabte siguin complementàries entre elles, amb la intenció d’oferir opcions per a tots els públics.

—————–2

La reobertura de l’Skate Park es fa coincidir amb la realització dels concerts del concurs Mosca de Can Batlle, que es duran a terme al mateix espai i que escolliran els grups teloners de les barraques de l’AlterFesta.

En total, seran 15 actuacions sense pausa, repartides entre divendres i dissabte, en dos escenaris muntats a l’skate park, i per on passaran els diferents grups candidats. Com és habitual, hi haurà tres premis sorgits de tres votacions: la del jurat, la de les xarxes socials i la del públic. Els concerts es faran entre les 9 del vespre i la 1 de la matinada, i hi haurà servei de barra a càrrec dels Diablesfolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics