Les Green Pala organitzen diferents activitats a l’entorn del Molí d’en Puigvert

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El grup ecologista format per diverses joves palafollenques ha impulsat per aquesta tarda de dimecres diferents propostes obertes a tothom a l’entorn del Molí d’en Puigvert, l’espai on se centre el seu projecte de recuperació.

En total, s’han plantejat 3 activitats dividides per temàtica i edat. Una d’elles s’anomena “Fem un conte”, adreçada als més petits. La següent porta per nom Natusfera, i segons les organitzadores s’adreça als més curiosos. Es tracta d’una proposta de descoberta per registrar, organitzar i compartir observacions de la flora i la fauna al voltant del Molí d’en Puigvert, utilitzant l’aplicació NATUSFERA. Aquesta, igualment com dues altres apps, permet crear una base de dades per divulgar les espècies naturals dels espais que s’hi introdueixen.

En parla Marta Martí, dinamitzadora juvenil de Palafolls.

Les Green Pala també han impulsat la creació de caixes niu pels ocells que viuen a l’entorn del Molí d’en Puigvert, així com per a ratpenats. Avui, segons explica Martí, es preveu construir una desena de caixes, 7 per ocells i 3 per ratpenats. Avui es col·locaran només les dels ocells, més fàcils d’instal·lar, i més endavant es farà amb les dels ratpenats.

Les activitats de les Green Pala d’aquesta tarda s’emmarquen en el camp de treball que ja fa diversos dies han començat a l’espai del Molí d’en Puigvert, i que té per objectiu recuperar l’entorn natural d’aquesta zona de Palafolls.

Per participar a les activitats, cal omplir un formulari que trobareu a les xarxes socials de Green Pala, i es demana que s’hi assisteixi amb mascareta, en compliment de les mesures anti-Covid.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics