La Megafesta dels 80’s es torna a ajornar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La pandèmia ha fet caure del calendari una de les celebracions destacades de l’estiu a Palafolls, com és la Megafesta dels 80’s.

Els seus organitzadors han emès un comunicat en les darreres hores explicant que la situació sanitària actual els ha obligat a tornar a suspendre l’esdeveniment, una festa de caràcter multitudinari i que se celebra en un espai reduït que, segons els propis impulsors, no els permet garantir la plena seguretat de tots els assistents. A la vegada, afirmen que tampoc disposen de la infraestructura ni els recursos necessaris per habilitar un espai alternatiu amb condicions, on hi càpiga tothom, ni poder fer un cribratge massiu amb tests d’antígens a l’entrada de l’esdeveniment. A tots aquests factors, afirma l’organització, s’hi suma també l’empitjorament dels indicadors de la pandèmia de les últimes setmanes.

Els impulsors de la Megafesta dels 80’s insisteixen en què l’esdeveniment “no és de ningú en particular”, sinó que és de tots els qui, cada any, “es troben per ballar, saltar i cantar a ritme dels vuitanta”. És per aquest motiu, asseguren, que no creuen just que enguany la festa la gaudissin només “uns pocs privilegiats, aquells que siguin capaços de reservar entrada per internet més ràpid que la resta”, i remarquen que si es fa la festa és perquè tenen la certesa que hi podrà ser tothom i amb total seguretat.

L’organització de l’esdeveniment afirma que s’ha estat treballant fins a l’últim moment i que “no ha pogut ser”, i esperen que l’any vinent, si la pandèmia ho permet, es pugui celebrar la Megafesta dels 80’s “més sonada que ha viscut i viurà mai l’Alt Maresme”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics