Arrenca el curs de monitors a Can Batlle

Foto: Ajuntament de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Palafolls

Primer dia d’activitat de la formació adreçada a persones majors de 18 anys que volen obtenir el títol de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil.

El curs, que ha començat avui dilluns i s’allargarà fins el dissabte 17 de juliol, es duu a terme de forma intensiva matí i tarda. El grup d’alumnes del curs és enguany una mica més reduït del que era habitual -no s’arriba a les quinze persones-, però tot i així des de Can Batlle s’afirma que això no és impediment perquè la formació se celebri correctament.

El mateix Albert Muñoz, tècnic de Joventut del local, afirma que tot i que el format intensiu sigui dur perquè implica una dedicació especial al curs, això permetrà als participants enllestir en dues setmanes la part teòrica i poder-se centrar, posteriorment, en la recerca i realització de les pràctiques, segon requisit imprescindible per obtenir el títol de monitor.

Des del local jove Can Batlle es recorda que també s’ofereix suport i assessorament als participants per trobar l’empresa o entitat on poder fer les seves pràctiques de monitor.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics