El Concurs Mosca retorna amb èxit

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La reobertura del nou skate park es va celebrar coincidint amb la celebració del certamen musical Mosca, un concurs que enguany ja ha arribat a la seva quarta edició i que serveix per escollir els grups teloners que actuaran a les barraques de l’AlterFesta del setembre i, a la vegada, promoure la música local i emergent.

El concurs se celebrava aquest cop al llarg de dues nits, les de divendres i dissabte, a la plaça del Saló de Mas Pedrer, just al costat de l’skate park. Allà s’hi van instal·lar dos escenaris, on s’anaven oferint de forma continua les actuacions de la quinzena de grups participants.

Des del local jove Can Batlle es mostren molt contents del desenvolupament del concurs, tant per afluència de públic com per la qualitat i varietat de les propostes musicals presentades.

N’ha parlat Albert Muñoz, tècnic de joventut de Palafolls.

Amb tot, Muñoz considera que el concurs Mosca s’ha anat consolidant amb els anys, i creu que malgrat que hi hagi aspectes que cal millorar i pels quals cal continuar treballant, l’organització del certamen “va en la direcció correcta”.

El Concurs Mosca farà públics els guanyadors de les tres votacions aquest dimecres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics