Desenes d’infants i joves participen de la reobertura del renovat skate park, que ja s’ha obert oficialment

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls ha reestrenat aquest cap de setmana les instal·lacions de l’skate park, equipament que durant les últimes setmanes ha estat immers en un procés de reforma amb la inclusió de nous mòduls, una nova pista poliesportiva i una pump track.

Mentre que ja divendres es va obrir de forma oficial el parc, no va ser fins dissabte que va celebrar-s’hi una jornada plena d’activitats entorn als esports sobre rodes, i amb la bicicleta, els patinets o els skates com a protagonistes.

Al llarg del matí, més de 100 infants i joves van passar per la carpa de l’Ajuntament de Palafolls per inscriure’s a les activitats per experimentar en qualsevol de les disciplines que s’hi oferien, no només a l’skate, sinó també a la resta d’espais habilitats dels voltants del parc on es van poder fer tastets de diferents esports.

Tot i que el matí va estar marcat per la calor, aquesta va minvar a la tarda, fent que incrementés el nombre d’assistents a les diverses exhibicions i competicions celebrades.

N’ha parlat Sònia González, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls.

Segons González, en general la valoració és molt positiva, ja que considera que la bona afluència de participants als actes permetrà al consistori continuar treballant per a futures propostes.

L’Ajuntament de Palafolls havia impulsat aquestes jornades de reobertura de l’skate per donar protagonisme a unes instal·lacions recentment remodelades i que, a partir d’aquest cap de setmana, ja quedaran obertes de forma lliure al públic dins d’un horari establert -a les nits, l’espai tancarà les seves portes.

Paral·lelament a la posada en marxa de l’espai, l’Ajuntament de Palafolls treballa perquè properament es pugui també engegar el servei de guingueta durant aquests mesos d’estiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics