URGENT

Una burilla de cigarret crema mitja hectàrea de camp segat al camí de la Ginesta

Compartiu aquesta història
Foto: ADF Alt Maresme

Nou ensurt amb el foc a Palafolls. Va ser ahir diumenge, en un camp segat a tocar del camí antic de Tordera. L’avís es va donar pels volts de tres quarts d’1 del migdia per part de diversos particulars , i efectius de la Policia Local de Palafolls es van desplaçar cap a la zona.

Allà, els mateixos agents del cos policial i també veïns van iniciar les tasques d’extinció de les flames, però la seva evolució va fer necessari l’avís als Bombers. En total, fins al camp afectat s’hi van desplaçar 4 dotacions del cos i una de l’ADF de l’Alt Maresme.

Segons els primers indicis obtinguts al mateix lloc, la causa hauria estat una burilla de cigarreta localitzada al voral de la carretera.

En parla Miguel Ángel Marín, cap de la Policia Local de Palafolls.

L’incendi va afectar un total de mitja hectàrea del terreny agrícola i dues bales de palla, i les tasques d’extinció del foc es van allargar fins a tres quarts de 3, després de dues hores de treballar-hi.

Des de les autoritats es demana molta precaució i evitar situacions i actituds que puguin ser l’inici d’un incendi, com és la de llençar una burilla per la finestra del vehicle.

Per la seva banda, des de l’ADF de l’Alt Maresme s’ha insistit també en demanar màxima precaució als boscos i als camps, ja que el terreny està molt sec i és “molt fàcil” provocar un incendi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics