Un incendi crema part d’un marge del camí que voreja el barri de Sant Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: RP

Nou foc a Palafolls avui dimecres. L’incendi, que sortosament ha acabat en un ensurt, ha cremat una part del marge del passatge Passada, el camí que voreja el barri de Sant Lluís, en paral·lel a la carretera de Malgrat, a l’alçada del restaurant Casa Oms.

L’avís del foc l’ha rebut la Policia Local de Palafolls passades les 10 del matí, i al lloc dels fets s’hi han desplaçat diversos agents del cos, que en un primer moment han intentat fer minvar les flames amb les eines de què disposaven.

Pocs minuts després ha arribat la primera de les dues dotacions dels Bombers, que ha començat a apagar les flames. Al cap de poc, el foc ja s’havia apagat, i els efectius d’emergència treballaven per remullar tot el marge, encara fumejant, i també els voltants del camí que no havien resultat afectats pel foc.

En total, aquest conat d’incendi ha afectat 250 metres quadrats del marge boscós del passatge Passada, que voreja tot el barri per la seva part nord-est.

Segons ha informat el cos de la Policia Local de Palafolls, en el que portem d’estiu s’han produït al nostre municipi prop de mitja dotzena d’incendis. L’últim va ser aquest diumenge, després que es cremés mitja hectàrea d’un camp segat i dues bales de palla del costat del camí de la Ginesta.

Segons les mateixes dades del cos policial local, des del mes de novembre i fins avui Palafolls ha registrat ja una vintena d’incendis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics