Es redueix l’horari de visites als pacients no Covid ingressats als hospitals de Blanes i Calella

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha anunciat que, degut a l’augment de casos positius de Covid-19 al territori durant els darrers dies, des d’ahir dissabte queda reduït l’horari de visites als pacients no Covid ingressats als hospitals de la nostra zona, els de Blanes i Calella.

La mesura, que vol minimitzar el risc de contagi, només permet l’entrada d’un acompanyant per pacient hospitalitzat no Covid una hora al matí -de 13 a 14h- i una hora a la tarda -de 19 a 20h. En aquest sentit, la corporació recomana que sigui sempre la mateixa persona.

Els familiars que facin la visita han de portar posada en tot moment la mascareta -la CSMS recomana que sigui quirúrgica- i s’han de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica i fer-ho de forma freqüent durant l’estada.

Paral·lelament, es restringeix l’accés als acompanyants al servei d’Urgències i la unitat polivalent d’observació (UPO) de l’Hospital de Calella i no se’n permetrà l’entrada; “només en algunes situacions excepcionals”, afirma la corporació, i prèvia valoració dels professionals sanitaris.

La CSMS afegeix que en el cas de les Urgències de l’Hospital de Blanes, també queda restringit l’accés als acompanyants, on només es permetrà l’entrada d’una única persona a la unitat polivalent d’observació (UPO) i a l’àrea amb llits de pacient crític.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics