La Fira d’Atraccions de Blanes es farà finalment al recinte d’Els Pins

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

La decisió l’ha donat a conèixer el consistori blanenc aquest cap de setmana, després d’haver arribat a un acord amb els firaires.

Durant les darreres setmanes, els paradistes que assistiran a la Festa Major de Santa Anna de Blanes s’havien estat oposant a la decisió d’establir l’esdeveniment d’atraccions al recinte de l’esplanada de l’antic pavelló d’Els Pins-La PLantera, com s’havia estat duent a terme en anys anteriors. Els firaires reclamaven poder fer-ho al Passeig de Mar, una opció que no agradava el consistori, que apel·lava a raons d’ocupació d’aquest espai, freqüentat pels vianants, i que durant 14 dies quedaria massa limitat tenint en compte les mesures anti-Covid actuals.

Ara fa uns dies, els firaries van fer una marxa lenta per protestar per la negativa del consistori, amb la intenció de repetir-la aquesta setmana passada, però finalment s’ha arribat a un acord entre les dues parts per continuar muntant les atraccions a Els Pins.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Blanes ha anunciat que al recinte a tocar de l’antic pavelló hi haurà una cinquantena d’atraccions, que es posaran en marxa aquest mateix divendres i que obriran al públic fins el dimecres 28 de juliol, amb un horari que anirà de les 5 de la tarda a les 11 de la nit.

Segons informa l’Ajuntament, a partir de les 10 de la nit es tancarà la música i la megafonia, així com els accessos. La Fira d’Atraccions haurà de complir amb totes les mesures anti-Covid, que obligaran a canviar substancialment la manera d’instal·lar-se. Totes les atraccions estaran encerclades, incloses en un recinte tancat, amb accés i aforament controlat.

Paral·lelament, i amb l’objectiu de compensar l’espai de l’esplanada del costat de l’antic pavelló ocupat per les atraccions, el consistori blanenc preveu que s’habiliti com a zona d’estacionament l’antic camp de  futbol de terra que hi ha al costat del camp de gespa artificial.

Sobre la celebració de la Festa Major de Santa Anna, prevista entre els dies 22 i 26 de juliol, des de l’Ajuntament de Blanes informaran dels actes programats aquest dimecres, i afirmen que estan pendents del que dicti el Govern català sobre noves mesures per fer front a l’augment de contagis per Covid-19.

El que segur que no es repetirà tampoc enguany serà el Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, que ha tornat a ajornar per l’any vinent l’edició 50 del certamen.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics