Restringeixen l’entrada d’acompanyants a la segona planta de l’Hospital de Calella per la detecció de 3 positius

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha restringit des d’aquest dissabte l’entrada d’acompanyants a la segona planta de l’Hospital Sant Jaume de Calella després d’haver detectat 3 casos positius entre pacients no Covid ingressats. L’ens sanitari recorda que aquesta planta està destinada, des de l’inici de la pandèmia, a l’ingrés de pacients amb coronavirus, però actualment i donat el descens de casos havia quedat degudament sectoritzada.

Segons informa la corporació, hi ha un total de 25 pacients, dels quals 15 són pacients que no han ingressat a conseqüència de la Covid-19. Un d’ells va presentar simptomatologia de caràcter lleu compatible amb el virus i, arran d’aquest cas, es va decidir fer un cribratge, aquest divendres, a totes les persones de la planta que no estaven en aïllament. Segons indica l’ens, de les 15 persones a qui se’ls ha fet la prova, 3 han donat positiu, i en aquests propers dies es repetirà la prova diagnòstica entre els pacients que han donat negatiu.

D’aquesta manera, la CSMS ha decidit aïllar totalment la planta i no s’hi permet l’entrada d’acompanyants; només en casos excepcionals serà el personal sanitari qui decidirà si es permet l’accés.

D’altra banda, a la resta de plantes de l’hospital es manté el nou règim de visites que ha entrat en funcionament precisament aquest cap de setmana. S’admeten visites una hora al matí, de 13 a 14h, i una hora a la tarda, de 19 h a 20 h. En aquest cas, es recomana que les persones que vagin a visitar tinguin la pauta completa de la vacunació per evitar el risc de contagi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics