URGENT

Malgrat restableix la normalitat del servei de socorrisme després dels positius detectats ahir

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Malgrat de Mar anunciava aquest diumenge que el servei de socorrisme de les seves platges quedava afectat per casos positius de Covid-19 entre els treballadors. L’afectació obligava al consistori a activar només els punts de socorrisme de la caseta i la torre de davant de la platja de l’Astillero; la caseta i la torre de Malgrat Centre, i la caseta i la torre de la dreta de la platja de la Conca. La resta de torres, informava l’ajuntament, restaven tancades.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament de Malgrat recomanava a la ciutadania que es col·loqués prop dels llocs que estarien actius.

Avui al matí, però, el mateix consistori ha anunciat que ja s’havia restablert amb normalitat el servei de socorrisme i vigilància. En aquest sentit, han anunciat que tots els punts del servei, les set torres de vigilància i les tres casetes ja estan actives.

Des de les xarxes socials s’han emès crítiques cap a l’Ajuntament de Malgrat per la situació, com la que va piular a Twitter el regidor cupaire Enric Zaldo, a l’oposició, que va titllar els fets d’“irresponsabilitat enorme” de l’empresa de socorrisme, afirmant que l’ajuntament “no ho hauria de permetre” i que si hi havia personal de baixa calia que es fessin substitucions, ja que es tracta de “personal essencial”. En aquest sentit, Zaldo afirmava que era “un risc” deixar torres sense cobrir a les platges de Malgrat, que són freqüentades cada dia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics