La Festa dels Empestats suspèn les inscripcions i es planteja fer una visita virtual

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’organització de la Festa dels Empestats havia de fer avui les inscripcions per l’esdeveniment, previst per d’aquí a 15 dies, el 31 de juliol. La celebració, que arriba enguany a la 10a edició, recrea el Malgrat del segle XVII, una època durant la qual la pesta bubònica va fer estralls arreu de Catalunya.

L’anunci de les noves mesures anti-Covid per part del Govern català, però, ha obligat als impulsors de la festa a suspendre les inscripcions i a plantejar-se el format de les visites guiades tal i com tenien previst.

A la vegada, però, les impulsors de l’esdeveniment afirmen que estan estudiant possibilitats sobre com fer la visita i registrar-la per veure-la en directe de forma virtual. En aquest sentit, doncs,  els assajos dels Empestats continuen endavant.

La Festa dels Empestats construeix cada any, a través d’un fet històric contrastat, una visita guiada per espais del municipi de Malgrat amb protagonisme històric per explicar com va viure aquesta localitat veïna l’afectació de la pesta bubònica.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics