Naia Sánchez obté la medalla de bronze al Campionat d’Espanya de gimnàstica rítmica

Foto: www.fotoSportEventos.com
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: www.fotoSportEventos.com

La palafollenca Naia Sánchez continua acumulant triomfs al seu palmarès esportiu. L’últim ha estat aquesta mateixa setmana, dins del Campionat  d’Espanya de gimnàstica rítmica, que es disputa a València.

Sánchez, veïna del barri de Sant Lluís, participava al certamen dins de la categoria aleví, i ha aconseguit la medalla de bronze després d’haver quedat tercera en categoria absoluta individual.

La palafollenca és membre del Club Rítmica Blanes, i fins avui ja ha aconseguit proclamar-se Subcampiona d’Espanya el 2019, Campiona d’Euskalgym 2019 i Campiona de Catalunya els anys 2018, 2019 i 2020.

En el campionat d’Espanya celebrat al Centre Nacional Colonial Sport de València hi concorren al llarg d’aquesta setmana un total 1.179 gimnastes d’una vintena de comunitats autònomes.

El bon paper de Naia Sánchez ha rebut la felicitació, entre altres, de l’Escola Mas Prats, des d’on també s’ha donat l’enhorabona pels bons resultats obtinguts aquestes darreres setmanes per part de Pau Perales, Campió de Catalunya de pista 2.000 metres llisos Sub12 a finals de juny, així com a Pau Salvà, que va endur-se la medalla de bronze al Campionat de Catalunya de Taewkondo en el seu primer any de cadet. Tots tres esportistes -Sánchez, Perales i Salvà- han acumulat en aquests últims anys un palmarès ple de victòries.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics