S’ajornen diverses activitats a Palafolls com a prevenció davant l’increment de contagis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de Palafolls ha anunciat aquest dimecres la suspensió de diverses activitats culturals i socials previstes per les properes jornades. Ho fa, afirma, per prevenció i per seguretat davant “el fort impacte” de la cinquena onada de la COvid-19.

Ahir, la Biblioteca de Palafolls ja va suspendre el taller de risoteràpia emmarcat dins del cicle “Vine a riure a la Biblioteca”, i de cara a aquesta propers dies també cauen de l’agenda altres propostes. Així, s’ha suspès també la sortida de tot el Casal d’Estiu municipal al parc aquàtic Marineland, prevista per demà divendres, i aquest dissabte no arrencarà encara l’“Estiu actiu”, la proposta d’activitats lúdiques del consistori, amb inflables d’aigua, al camp de futbol.

En parla Susanna Pla, 1a tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Palafolls.

Paral·lelament, i tal i com ja va anunciar Can Batlle a principis d’aquesta setmana, també s’han ajornat les dues sortides de l’estiu jove als parcs de Port Aventura i Water World, degut als llargs desplaçaments conjunts que tocaria fer per anar-hi.

Pla informa que des del consistori també s’està pendent del dispositiu de cribratge a monitors, treballadors de lleure i infants que participen en casals i colònies, i que s’aplicaria també al Casal d’Estiu de Palafolls.

El govern palafollenc afirma que segueix atent a totes les novetats al voltant del virus i també de les indicacions que arriben des de Salut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics