URGENT

Un incendi sense ferits crema part del material d’una nau del polígon de Can Baltasar

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Palafolls ha rebut a les 11 del matí l’avís d’un foc a l’interior d’una indústria situada al polígon de Can Baltasar, just al costat de la benzinera de la carretera d’accés a la Costa Brava.

El foc, que s’ha originat a l’interior de la nau, ha cremat part del material d’aquesta fàbrica, que treballa amb el reciclatge de material plàstic i cartró.

El cos de Bombers hi ha enviat 3 dotacions, que des del primer moment han estat treballant per evitar que les flames anessin a més i afectessin altres parts de la fàbrica, que també té material emmagatzemat en un recinte exterior.

Ho ha explicat des del mateix lloc el caporal de la Policia Local de Palafolls, Josep Lluís Moreno.

En menys de mitja hora, els Bombers han pogut donar el foc per controlat, i ja treballaven per poder remullar l’interior de la nau, on encara fumejava tot el material afectat.

En un primer moment, segons ha explicat Moreno, s’ha donat l’avís a les dues benzineres del costat de la fàbrica perquè aturessin la seva activitat, però al cap de pocs minuts ja l’han pogut reactivar.

Segons apunten els primers indicis, l’origen del foc seria una avaria en una de les màquines.

A banda dels Bombers, en el foc també hi ha estat treballant diversos agents de la Policia Local de Palafolls, que han tallat l’accés al polígon, i també efectius del SEM.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics