La Policia Local de Blanes interposa més de 2.000 denúncies Covid durant el 2020

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

És una de les conclusions que es van posar damunt la taula a la reunió de la Junta Local de Seguretat celebrada aquesta setmana al consistori blanenc entre el cap de la Policia Local de Blanes, l’alcalde Àngel Canosa i el director dels Serveis Territorials d’Interior de la Generalitat, Albert Ballesta.

Segons informa l’Ajuntament de Blanes, durant tot l’any 2020 el cos de la Policia Local va efectuar gairebé 45.000 actuacions relacionades amb les restriccions imposades per contenir la pandèmia. Es tracta d’un total de 44.780 actuacions, de les quals gairebé 30 Mil corresponen a vehicles identificats, 12.802 a persones identificades, i 2.200 a actes-denúncia per haver incomplert alguna de les mesures.

El consistori admet que, des de l’aixecament del confinament nocturn i d’altres restriccions, ha disminuït el nombre d’actes registrades, però afirma que els esforços se centren ara en la contenció de festes i botellons nocturns, especialment durant els caps de setmana.

D’altra banda, l’Ajuntament de Blanes també destaca que l’aplicació de les mesures anti-Covid també han fet reduir determinades actuacions. En aquest sentit, hi ha hagut un descens del nombre d’accidents registrats, amb les dades més baixes dels últims 10 anys. L’any 2019 es van registrar 490 accidents -la xifra més alta de la dècada-, i durant l’any passat el nombre total va ser de la meitat -249 accidents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics