L’Ajuntament treballa per celebrar les properes festes a l’agost, si la situació ho permet i aplicant mesures

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 L’Ajuntament de Palafolls anunciava aquesta setmana la suspensió de diverses de les activitats programades al municipi en diferents àmbits. Dimecres la biblioteca ja no oferia el seu taller de risoteràpia, i avui el Casal d’estiu municipal tampoc es desplaça a Marineland per a fer-hi la sortida conjunta. A principis de setmana, Can Batlle també anunciava que ajornava les sortides a Port Aventura i Water World, i demà no s’iniciaran encara les activitats de l’Estiu actiu al camp de futbol municipal.

L’increment de contagis de Covid-19 ha fet replantejar al consistori totes aquestes activitats, i també l’obliga a revisar el calendari d’esdeveniments futurs de cara a aquestes properes setmanes d’estiu. En aquest sentit, Mas Reixach va celebrar el passat cap de setmana la seva festa veïnal, i ara toca esperar un mes, fins el 14 d’agost, per la següent celebració; serà la festa del Barri de Santa Maria. La seguirà la de Sant Genís -els dies 21 i 22 d’agost- i la Festa Major del setembre.

Davant de l’escenari actual, el consistori afirma que està treballant per poder celebrar aquests propers esdeveniments; atents, això sí, de les mesures que calgui implementar segons l’evolució de la pandèmia.

En parlava, al ple d’ahir, Susanna Pla, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

Paral·lelament, la regidora va avançar també que de cara a la setmana que ve es faran cribratges als monitors del Casal d’Estiu i als responsables dels diferents campus esportius que es fan al municipi. Per tot plegat, Pla afirma que estan esperant rebre instruccions de Salut per dur a terme les proves.

La cinquena onada de la Covid-19 ha afectat les activitats de lleure que, amb l’arrencada de l’estiu, havien pogut començar amb normalitat, com el Casal d’Estiu municipal o l’Estiu Jove de Can Batlle, així com les propostes impulsades des del consistori. Des de tots els àmbits, però, ara es treballa per reprogramar tots els esdeveniments i activitats ajornades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics