Les càmeres lectores de matrícules del polígon Nord, cada cop més a prop

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Palafolls va aprovar el passat dimarts el projecte constructiu de l’obra mecànica per instal·lar i posar en marxa les càmeres de televigilància al Polígon Industrial Nord de Palafolls.

Aquest projecte té per objectiu documentar i valorar els treballs necessaris per a realitzar una inversió destinada a instal·lar els equips necessaris per la xarxa de càmeres de control i lectura de matrícules. Aquests aparells volen servir per detectar tots els vehicles que entren, surten i circulen per qualsevol dels vials dels diferents sectors industrials.

El projecte aprovat aquesta setmana contempla l’obra mecànica, és a dir, les càmeres, els equips necessaris, les aplicacions informàtiques, serveis de transmissió, emmagatzematge i anàlisi de dades. La part d’obra civil està inclosa en un altre projecte i l’obra ja s’ha executat.

Segons es recull al document del projecte, la finalitat és la de millorar la seguretat del polígon Nord de Palafolls d’una forma activa, implantant un sistema de lectura de matrícules dels vehicles connectat a la Policia Local de Palafolls, des d’on es recullen les dades i s’actua si és necessari.

Es preveu que en breu entrin en funcionament diferents parts de la xarxa viària de diversos sectors del polígon Nord, completant el marc del Pla d’Acció Integrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics