El Servei Local d’Ocupació aconsegueix cobrir més de la meitat dels llocs de feina gestionats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Servei Local d’Ocupació de Palafolls ha fet públiques les dades relatives al primer semestre d’aquest 2021. En total, durant aquesta primera meitat de l’any s’han gestionat a través del servei un total de 36 ofertes de feina de les 62 vacants en total que es recollien.  

Segons apunta el consistori palafollenc, per a fer aquesta gestió s’ha arribat a contactar amb més de 300 usuaris del servei, enviant un total de 230 currículums. En total s’ha atès presencialment a 133 persones.

Del total d’ofertes gestionades, s’han pogut cobrir 35 llocs de feina, la qual cosa significa que un 56% de totes les vacants s’han cobert amb usuaris del servei.

Mari Parra, tècnica d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls, recorda que des d’aquesta àrea municipal s’ofereix orientació i suport en la recerca de feina, cursos de formació i una borsa de treball des d’on es gestiona l’oferta i la demanda laboral de la zona.

Pel que fa a les empreses, durant aquest primer semestre de l’any s’ha contactat amb un total de 27 empreses diferents que han publicat oferta, de les quals un 22,2% han estat noves, ja que no havien col·laborat abans amb el servei. La resta, més d’un 77%, han tornat a confiar amb el SLO.

Com ha passat en altres àmbits, des del Servei Local d’Ocupació ha calgut també adaptar-se a les circumstàncies imposades per la pandèmia. Tot i així, s’ha continuat també oferint atenció presencial en els diferents camps d’atenció.

Per a contactar amb el Servei Local d’Ocupació es pot enviar un correu electrònic a l’adreça plf.ocupacio@palafolls.cat, o bé trucar al telèfon de l’Ajuntament de Palafolls -93 762 00 43, i marcant l’extensió 300.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics