Una alumna de Mas Prats queda finalista del X Concurs Escolar Còmic

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’escola Mas Prats de Palafolls ha resultat un dels centres finalistes al X Concurs Escolar Còmic de Barcelona. L’escola palafollenca s’hi havia presentat amb alumnes de 5è de primària, d’entre els quals l’estudiant Laia Vives Salcedo ha estat resultat finalista a la categoria B – Cicle Superior d’educació primària pel treball “Les cicatrius són maques”.

Les bases del concurs establien que calia crear un còmic sobre l’esperit de superació –“com ens sobreposem a una experiència dura, a una adversitat, per sortir-ne més forts i més savis”. La història havia de ser original i s’havien d’utilitzar el format i els recursos narratius del còmic.

Segons han informat des del centre educatiu, la Laia pot resultar ara guanyadora del primer, segon o tercer premi del certamen. La comunicació del veredicte i l’entrega de premis es durà a terme el divendres 10 de setembre, a les 5 de la tarda, en el marc de la Setmana del Llibre en Català.

Els treballs presentats es poden visitar de forma virtual a través del web www.comic-barcelona.com.

Des de l’escola Mas Prats s’ha agraït la participació i la bona feina feta per alumnes i mestres, sobretot “en moments tant complexos com aquest curs”.

Per tot plegat, el centre felicita a la Laia, així com a tot l’equip docent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics