Es manté el nombre de nous positius de Covid-19 a Palafolls, que continua alt

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En l’última setmana s’han detectat 72 nous positius de coronavirus al nostre municipi, un més dels que es detectaven la setmana anterior. El registre torna a ser el més alt de tota la pandèmia, després que ara fa una setmana es registressin ja 71 casos nous mitjançant proves diagnòstiques com PCR o testos d’antígens.

La situació és semblant a Malgrat de Mar, on els casos nous detectats en l’última setmana han estat 139, dos menys que fa 7 dies. En el cas de Tordera, la reducció ha estat una mica més sensible però encara es continuen registrant casos alts, després d’haver detectat en els últims dies 89 casos nous de Covid, 11 menys que ara fa una setmana.

El que de moment continua creixent és el nombre de pacients ingressats amb Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella. Segons dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ara hi ha 52 persones hospitalitzades als dos centres, el doble que ara fa una setmana i 15 més que dijous passat.

D’altra banda, segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya el risc de rebrot a l’Alt Maresme, durant la darrera setmana, se situa en els 1.916 punts -300 punts superior respecte fa una setmana-, mentre que l’RT ha baixat i és ara de l’1,48 -fa una setmana era del 2,40.

Pel que fa al ritme de vacunació contra la Covid-19, Palafolls ja té a dia d’avui més d’un 57% de la població vacunada amb la primera dosi, mentre que el nombre d’habitants amb la pauta completa de la vacuna és ara del 45%.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics