Els contagis de coronavirus no baixen a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La passada setmana es va tancar amb 29 nous casos positius de coronavirus registrats al nostre municipi. És un petit repunt respecte la setmana anterior, quan es van comptar 26 casos. No és un augment significatiu, però deixa a la nostra vila com a única del voltant on augmenten els contagis.

Per exemple s’han detectat més contagis a Palafolls que a Malgrat o a Tordera, totes dues viles amb 23 positius confirmats per prova diagnòstica la passada setmana. A més, les dues localitats veïnes han reduït a menys de la meitat els seus contagis respecte fa 2 setmanes.

El que baixa lentament és la pressió hospitalària. Si dilluns passat hi havia 65 persones ingressades als hospitals de la zona, ahir hi havia 59 ingressats. Una davallada que ha permès al comarcal de Blanes reprendre les operacions programades. De fet a Blanes és on més s’ha notat la rebaixa de pacients covi, 13 pacients menys, mentre que a Calella la rebaixa ha estat menys pronunciada, amb 7 malalts covid menys.

De tota manera en aquesta setmana hi ha hagut 1 defunció i fins a  4 trasllats a d’altres centres hospitalaris, ja que els hospitals comarcals no tenen unitats de cures intensives.

Segons les informacions de la Corporació de Salut, actualment només hi ha 1 professional aïllat per culpa del coronavirus, lluny de la 12a de fa una setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics