Malgrat tira endavant la nova zona comercial i hi vol una marca potent

Zona de la nova àrea comercial Escultor Clarà en Malgrat de Mar (Aj. MdM)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El ple d’aquest dijous aprovarà inicialment el projecte de desenvolupament d’una nova àrea que combinarà zones comercials i d’habitatges en una àrea propera a la caserna de la Policia Local i a tocar de la Nacional.

Segons l’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, l’aprovació d’aquest dijous és un pas més un cop el projecte, impulsat per un grup inversor, ha anat superant tots els informes preceptius. 

Aquesta àrea comercial, que també inclourà habitatges lliures i dotacionals, fa anys que és sobre la taula i en el seu dia havia sonat el nom de Decathlon per instal·lar-s’hi. Ara que la companyia de material esportiu ja està instal·lada a Blanes, l’alcalde de Malgrat ha demanat al grup inversor que busqui una altra marca potent que serveixi de reclam per aquesta nova zona comercial malgratenca. Mercader, però, lamenta que s’hagués “deixat perdre” la possibilitat de tenir Decathlon al poble.

Aquesta nova àrea comercial està projectada a la zona on, en el seu dia, el govern català s’havia previst una Àrea Residencial Estratègica amb 525 habitatges, molts d’ells protegits. Finalment la crisi va tombar aquesta opció i després d’un canvi d’ús i d’una consulta popular l’any 17, s’ha trobat un inversor interessat en impulsar aquesta àrea comercial i habitatges que dijous aprovarà provisionalment.

Sector on es preveu fer la nova zona comercial i d’habitatges. Google Maps

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics