Malgrat proposa un front comú per demanar a les grans empreses que agilitzin les obres

Tanatori de Malgrat. Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Tanatori de Malgrat és una inversió privada que està finalitzada des del març, però encara no ha pogut començar a funcionar perquè no té subministrament elèctric. Passa el mateix amb l’estació de recàrrega de vehicles elèctrics que l’Ajuntament de Malgrat va instal·lar a mitjans d’abril, però que encara no s’ha pogut estrenar perquè no té corrent.

Són dos exemples del que acostuma a passar en obres i serveis que s’acaben demorant per culpa d’empreses grans de serveis, en aquest cas elèctriques, però que també passa amb d’altres subministraments com el telefònic o l’energètic

Tanatori de Malgrat. Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Davant d’això l’Ajuntament de Malgrat denuncia el perjudici que tenen els ciutadans ja que no poden gaudir de serveis públics per culpa d’aquesta demora de les grans empreses de serveis, com passa amb l’estació de recàrrega de vehicles elèctrics que fa més de 4 mesos que espera subministrament.

Joan Mercader és l’alcalde de Malgrat.

Aquesta situació no és única de Malgrat. Aquí a Palafolls també es pateix la demora en l’entrada en servei d’equipaments o instal·lacions per culpa de la tardança en la gestió i execució dels subministraments pendents de grans empreses.

Per això Mercader creu que cal fer un front comú per demanar a aquestes grans companyies energètiques i de serveis que agilitzin la posada en marxa d’obres i serveis essencials per a la ciutadania. Creu que s’haurien d’unir els municipis o fer pressió des de les associacions municipalistes.

A Palafolls, per exemple, s’està a l’espera de validar la instal·lació elèctrica del polígon d’en Puigvert o del pas d’alguns subministraments sota del nou vial d’Inditex, entre d’altres demores motivades per grans empreses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics