2 de cada 3 pobles del Maresme ja són Viles Florides

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’un projecte promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya que promou la transformació de racons, pobles i ciutats a través d’espais verds urbans i enjardinats. Més enllà de propiciar espais agradables, la iniciativa vol fomentar la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida dels veïns, la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat mediambiental o el desenvolupament de les economies locals a través de l’atractiu dels jardins i parcs urbans.

L’any passat eren 19 municipis i enguany la llista ha augmentat amb el Masnou que s’hi acaba d’incorporar.

Palafolls encara no participa d’aquesta iniciativa – que ja hi treballa-, però en canvi ja són Viles Florides poblacions veïnes com Tordera, Pineda, Santa Susanna,  Calella o Malgrat, que és l’única del Maresme amb 4 flors d’honor, la màxima distinció atorgada fins ara.

El pròxim 17 de setembre se celebrarà l’acte de lliurament de les Flors d’Honor 2021, a Cabrera de Mar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics