Música i activitats infantils a les festes de Santa Maria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana el barri de Santa Maria està de festa veïnal coincidint amb el dia de la Mare de Déu d’Agost.

L’associació de veïns, amb col·laboració de l’Ajuntament, ha ideat un programa d’actes adaptat a les restriccions antocovid i que també haurà d’estar pendent de la situació d’onada de calor. El comú denominador de la programació passa per l’oferta musical, amb grups locals, i les activitats pensades pels més petits. Ho explica el president de l’Associació de veïns de Santa Maria, Juan Andrés Osorio.

Així demà dissabte serà el dia dels concerts. Unes actuacions que començaran a mitja tarda, a quarts de 7, amb el grup palafollenc Cheri,  continuaran amb la cantant de flamenc-pop blanenca, Brenda Delgado, per acabar la nit amb el concert dels malgratencs D Covers, ja a quarts de 9 del vespre.

Les restriccions covid fan que les actuacions estiguin limitades a 300 seients, però en aquest cas no cal reservar localitat prèviament, sinó que mentre hi hagi aforament es podrà entrar a veure les actuacions.

L’endemà diumenge serà el dia destinat als infants amb dues activitats lúdiques. La primera serà una tongada de jocs infantils passats per aigua, a les 10 del matí, per acabar amb una Festa de l’escuma ja a quarts d’1 del migdia.

Les restriccions per la covid han obligat a no fer enguany el dinar popular que era habitual en les festes del barri, mentre que per evitar l’onada de calor les activitats musicals es faran  al vespre i les infantils seran passades per aigua.

Tots els actes previstos es faran al parc de les Esplanes, que també ajudarà a refugiar-se de la calor i seran gratuïtes. Unes activitats liderades per la recentment creada Associació de Veïns de Santa Maria que ha volgut recuperar aquestes festes que han anat apareixen i desapareixen del calendari festiu del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics