Sant Genís es prepara per la seva Festa Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Entre demà i dimecres Sant Genís celebrarà un any més la seva Festa Major. Ho farà amb un programa d’actes més reduït del que és habitual per culpa de la pandèmia.

Tampoc hi ajuda que el dia gran de la Festa sigui entre setmana,  tot i que és festiu a Palafolls.

Per demà diumenge està previst l’Ofici Solemne a l’església romànica de Sant Genís de Palafolls, com sempre a quarts d’1.  Un cop acabi l’ofici es farà la tradicional audició de sardanes amb la Cobla Palafolls, al pati de les antigues escoles.

A la tarda està previst l’espectacle infantil amb música i participació de la canalla gràcies al pallasso Ruskus Patruskus. Aquest acte començarà a les 6 de la tarda dins el centre cívic i local social de Sant Genís.

El sopar de germanor no es podrà fer enguany. RP, arxiu

En acabat el diumenge, la festa descansarà fins dimecres, dia de Sant Genís, quan està prevista la cantada d’havaneres. Serà també al local social i, a l’igual que l’espectacle infantil, necessitarà de reserva prèvia de plaça a través del web entrades.palafolls.cat

Enguany la festa no inclourà ni xocolatada després de l’espectacle infantil, ni rom cremat al descans de les havaneres. Tampoc es farà el sopar de germanor que tradicionalment se celebra la nit amb música en viu. Tres  activitats habituals que s’han hagut de suspendre per garantir les mesures anticovid.

El poble de Sant Genís celebra 2 festes importants; la primera a l’estiu, la Festa Major i a finals de gener el vot de vida, amb una programació d’actes molt similar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics