Visita a Montserrat pel cap de setmana de la gent gran

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A finals de setembre arribarà el 19è Cap de Setmana de la Gent Gran de Palafolls. Com ja és habitual la programació inclourà una sortida o excursió fora del nostra municipi. Si algunes vegades la sortida inclou algun espectacle teatral, enguany s’ha escollit fer una visita més espiritual i natural, ja que la regidoria de la Gent Gran de Palafolls ha triat una sortida d’un dia pel paratge de Montserrat.

Monestir de Montserrat

La sortida, amb un preu de 24€, inclou la visita al Monestir de Montserrat i temps lliure així com el dinar  al restaurant de l’Hotel Bruc i el transport amb autobús.

Xesca Torres, treballadora social de l’Ajuntament de Palafolls explica que s’hi poden apuntar totes les persones majors de 60 anys del nostre municipi.

Les inscripcions, però, encara no estan obertes. Es podrà començar a apuntar a partir del dimarts dia 31 d’agost al casal d’avis de Palafolls sempre en horari de tarda. Hi ha temps d’apuntar-se fins el proper dia 3 de setembre o fins a esgotar les places disponibles.

Ara l’Ajuntament està acabant de tancar el programa d’actes del Cap de Setmana de la Gent Gran, que l’any passat no es va poder fer. Habitualment inclou tallers, xerrades i activitat física per donar eines a la gent gran del nostre municipi i socialitzar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics