Més de 800.000 pernoctacions durant el juliol al Maresme

Foto: costadebarcelonamaresme.cat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: costadebarcelonamaresme.cat

Millora substancial en les dades turístiques del mes de juliol, que han duplicat el nombre de pernoctacions del mes de juny. S’han superat les 800.000 nits allotjades a algun dels establiments de la nostra comarca. Uns 260.000 turistes han triat la comarca del Maresme per passar les seves vacances, decantant-se per l’hotel i el càmping davant el turisme rural, segons les dades recollides per la plataforma Tourism Data System.

El turisme de proximitat segueix sent el majoritari: 3 de cada 4 viatgers provenien de la resta de l’estat espanyol, i dins d’aquest percentatge, el 82,5% són visitants d’altres municipis de Catalunya. Tot i així, puja el turisme estranger fins al 25,1%, és a dir, 1 de cada 4 turistes era internacional.

La taxa d’ocupació hotelera en funció de les places en oferta ha fregat el 60%, superant el 40% del mes de juny. Amb aquestes dades, els empresaris del món hoteler valoren molt més positivament com està anant aquest any respecte el 2020.

Els càmpings s’han situat al voltant del 50% de l’ocupació, i els responsables d’establiments d’aquest sector del Maresme també es mostren més satisfets de la situació turística actual que la de l’any passat, especialment en relació a l’ocupació. Els estrangers han fet més de 40.000 pernoctacions en càmpings, una xifra molt més alta que l’any 2020.

A nivell general, el juliol es converteix en el mes amb més pernoctacions en el que portem de 2021, superant les expectatives del sector.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics