El govern demana al jovent “implicació” per vacunar-se i fa una crida per reduir la incidència de casos

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls continua dins la curta llista de municipis on, almenys fins aquest proper divendres, es continuarà aplicant el toc de queda nocturn entre 1 i 6 de la matinada. Així ho ha autoritzat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, el qual ha tombat aquest matí l’ampliació proposada per la Generalitat per aplicar el confinament nocturn a fins una seixantena de localitats catalanes.

Tal i com recorda l’Ajuntament de Palafolls, el nostre municipi s’inclou entre les 19 poblacions on encara hi ha toc de queda perquè s’ha situat en un índex d’incidència acumulada igual o superior als 250 casos de Covid-19 per cada 100.000 habitants els últims 7 dies.

Davant de la situació actual, el govern palafollenc ha fet una crida a complir amb les mesures anti-Covid per rebaixar la incidència de la pandèmia al municipi. Sobretot, des del consistori es demana al jovent “màxima implicació” en el procés de vacunació, un cop la Generalitat ja ha obert el procés a totes les franges d’edat, i sobretot tenint en compte que el curs escolar arrencarà d’aquí a només 3 setmanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics