URGENT

Malgrat aposta per consolidar la platja per a gossos i la platja nudista

Compartiu aquesta història

El municipi veí de Malgrat de Mar encetava al mes de maig la seva temporada de platges, i enguany ho feia amb la reobertura de la platja nudista, espai que l’any passat va suprimir-se degut a la formació de la llacuna a la desembocadura de la Tordera pel pas del temporal Gloria i el posterior tancament per la preservació de la zona. Paral·lelament, també des de la primavera s’ha habilitat de nou la platja per a gossos.

Aquest estiu, però, la platja destinada a ús nudista està situada a la Platja de La Conca, entre les pistes municipals d’atletisme i el primer càmping del Camí de la Pomereda; un espai que, entre la ciutadania palafollenca, es coneix com la “platja de Palafolls”.

L’obertura dels dos espais de bany es valora molt positivament des del consistori malgratenc. L’alcalde del municipi, Joan Mercader, considera que la platja per a gossos, ja oberta la temporada passada, s’ha consolidat entre els usuaris. A la vegada, creu que cal continuar promocionant la platja nudista com a servei més dins l’oferta turística de la vila. Amb tot, Mercader espera consolidar els dos espais de cara a properes temporades estivals.

Els serveis de les platges de Malgrat, com són cartells, dutxes, passeres o papereres, es mantindran actius fins el 31 d’octubre a les platges de l’Astillero i Malgrat Centre, mentre que a La Conca i Punta de la Tordera els serveis s’oferiran fins a mitjans d’aquest proper mes de setembre. Pel que fa al servei de vigilància i socorrisme, aquest es mantindrà actiu fins el 12 de setembre a l’Astillero i a Malgrat Centre, i en el cas de la Conca i Punta de la Tordera s’acabarà el proper dimarts 31 d’agost.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics