El consistori anul·larà les reserves de Festa Major a qui no es presenti a l’acte i no avisi per alliberar la plaça

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’àrea de Cultura i Festes obria ahir el termini per reservar plaça per assistir als actes programats per la Festa Major 2021, que s’iniciaran aquest mateix divendres. La mesura és una de les adoptades a nivell cultural des de ja fa mesos per tal de poder complir amb les restriccions davant la Covid-19.

El nombre limitat de localitats, però, ha fet que en poques hores s’esgotessin les places per assistir a diversos dels espectacles i activitats del cartell, cosa que ha obligat al consistori a obrir una llista d’espera.

Malgrat tot, des de l’ajuntament s’afirma que en actes culturals anteriors s’ha detectat que, de mitjana, un 30% de les persones que reserven entrada no assisteixen finalment a l’activitat.

Davant d’això, l’alcalde, Francesc Alemany, ha demanat a qui no pugui assistir a un acte programat que alliberi la localitat perquè la puguin utilitzar les persones que estan en llista d’espera. En cas que no sigui així, se’ls anul·laran les reserves fetes.

L’alta demanda de places i les cues d’ahir van generar algunes queixes a les xarxes socials entre la població que s’ha quedat sense entrada.

En cas de voler assistir a un acte pel qual no queden localitats, cal enviar un correu electrònic a l’adreça plf.cultura@palafolls.cat o dirigir-se presencialment a l’edifici del MiD, per tal de ser inclosos en llista d’espera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics