El nombre de nous positius setmanals de Covid-19 a Palafolls baixa a registres del mes de maig

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els nous casos de coronavirus detectats al nostre municipi en l’última setmana s’han reduït fins a xifres que no es veien des del mes de maig. Durant aquests darrers set dies s’han registrat 4 casos nous de Covid-19 a Palafolls mitjançant test d’antígens o PCR; és la meitat dels que es reportaven la setmana passada.

La tendència a la baixa registrada a Palafolls és compartida també a Tordera, on els nous contagis detectats han caigut dels 20 casos ara fa una setmana als 8 registrats aquests últims set dies. A Malgrat, en canvi, la xifra es manté i puja en un nou cas -de 12 fa una setmana a 13 actualment.

La vacunació ja ha cobert un 73,7% de la població de Palafolls i Malgrat amb la primera dosi, mentre que prop d’un 62% de la ciutadania d’ambdós municipis ja té la pauta completa.

D’altra banda, es manté estable el nombre de pacients ingressats per Covid-19 als hospitals de Blanes i Calella, on baixa en una persona respecte els registres de dijous passat i ara és de 18 persones.

A la vegada, segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 148 punts i l’RT és del 0,76.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics