Es recuperen les visites a pacients no Covid ingressats als hospitals de Blanes i Calella

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha anunciat que aquest dimecres, primer de setembre, es recuperaran les visites a les pacients no Covid ingressats als hospitals de Blanes i Calella.

La recuperació serà progressiva, i d’entrada es permetran les visites en horari de 12 a dues del migdia. Al centre només hi podrà entrar un acompanyant per pacient, que sempre haurà de ser la mateixa persona.

Segons informa la CSMS, els familiars hauran de portar posada en tot moment la mascareta -es recomana que sigui quirúrgica- i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre amb solució hidroalcohòlica.

Aquest canvi, segons afirma la corporació, s’ha pogut adoptar gràcies a l’estabilització de casos de coronavirus detectada als dos centres hospitalaris. Les visites als hospitals de Blanes i Calella es van suspendre a finals del passat juliol després de l’empitjorament de la situació epidemiològica i el creixement del nombre de casos de Covid-19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics