Blanes dobla a l’agost les xifres d’ocupació del juliol

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Ajuntament de Blanes

Bones dades pel que fa a l’ocupació turística a la ciutat veïna de Blanes. Segons ha informat el consistori, el mes d’agost s’ha acabat registrant una millora “notable” de les xifres en relació al juliol, un mes en què l’ocupació va caure després de bones dades de Sant Joan.

A Blanes, els hotels han registrat un 82% d’ocupació aquest agost, si bé d’entre els 9 establiments n’hi ha dos que encara no han pogut recuperar l’activitat habitual d’abans de la pandèmia.

Pel que fa als càmpings, en aquest cas han obert tots els del municipi, i l’ocupació s’ha enfilat fins el 77%. Un percentatge una mica superior -del 80%- és l’ocupació que han registrat aquest agost els apartaments i habitatges d’ús turístic de Blanes. L’Ajuntament de Blanes fa bona valoració d’aquestes dades, que superen les registrades l’estiu del passat 2020.

En el context de pandèmia, afegeix el consistori, el turisme que predomina és el familiar i de proximitat. Les dades mostren com la major part de visitants han estat de l’entorn de Barcelona i rodalies, així com de tot Catalunya, però també provinents d’Osca o el País Basc.

També s’ha registrat turisme estranger, principalment ciutadans francesos, seguit de turistes vinguts d’Holanda, Suïssa, Bèlgica i Alemanya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics