Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Més d’un 80% de les reserves pels actes de Festa Major provenen de palafollencs

Més d’un 80% de les reserves pels actes de Festa Major provenen de palafollencs

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Festa Major de Palafolls ha arrencat aquest cap de setmana amb els primers actes programats al cartell. Divendres es va donar el tret de sortida oficial amb l’observació de cel nocturn des del Castell de Palafolls, i l’endemà dissabte les activitats van seguir amb la mostra de puntaires, la botifarrada popular i la trobada gegantera. El torneig de bàsquet 3×3 va quedar finalment suspès per manca d’inscripcions. Ahir diumenge va celebrar-se la Caminada popular organitzada pel Safir Team.

Fins avui, el balanç que fa l’ajuntament de la participació a les activitats és positiu. Segons dades del consistori, 8 de cada 10 reserves pels actes celebrats fins ara han estat fetes per part de palafollencs, i la resta han estat de poblacions veïnes com Malgrat, Blanes o Tordera.

En parla Ricardo Morales, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

Des que va encetar-se el període de reserva d’entrades, ara just fa una setmana, l’àrea de Cultura rep diàriament desenes de trucades per sol·licitar plaça als actes, alguns dels quals amb aforament complet, i a la vegada també d’altres persones que volen anul·lar o canviar les seves reserves.

Amb tot, Morales afirma que des del consistori s’està treballant per ampliar la capacitat d’alguns dels actes programats. En aquest sentit, explica que és més fàcil poder fer-ho a la plaça Valls d’Ax que no pas a la de Poppi per les característiques de l’espai, però assegura que fins avui s’ha pogut encabir gairebé tothom qui estava en llista d’espera.

De cara als següents actes programats, queden encara entrades disponibles per a diversos dels concerts de barraques, però en canvi estan esgotades pel Pregó de Festa Major previst per demà i per la majoria d’espectacles. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Palafolls s’insisteix en què les persones s’inscriguin a la llista d’espera per poder ser encabits als actes, i a la vegada es demana responsabilitat a l’hora de gaudir de la festa i no aglutinar-se prop dels recintes si no es té entrada. En el cas de l’espectacle de Fum i Foc dels Diablesfolls, des de l’àrea de Cultura s’informa que la ciutadania el podrà gaudir des de casa seva o el seu carrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics