Darrers dies per presentar candidatura a les pràctiques remunerades del Consell Comarcal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consell Comarcal del Maresme ha obert un total de 12 contractes de pràctiques remunerades a joves menors de 30 anys que resideixin i estiguin empadronats al Maresme. Els candidats han d’haver finalitzat els seus estudis en els darrers 5 anys i han d’estar inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil i en el SOC com a demandants d’ocupació no ocupats.

Segons informa l’ens comarcal, aquesta oferta laboral s’emmarca en el Programa Joves en pràctiques, promogut pel Servei d’Ocupació de Catalunya, i té per objectiu facilitar la inserció laboral de les persones joves a partir de l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral.

Entre la dotzena d’ofertes obertes hi ha places de Tècnic/a en Canvi Climàtic i Medi Ambient, Promoció Econòmica, Auxiliar d’Administració i Finances i Administració i Gestió, Serveis Econòmics i Gestió Pública. També s’ofereix plaça d’Educador/a i Treballador/a Social, així com d’Arxiver/a i Restaurador/a Documental.

El CCM informa que les persones seleccionades seran contractades a jornada complerta a finals de setembre per un període de 6 mesos. Els seleccionats duran a terme la seva feina en diferents departaments del Consell Comarcal del Maresme.

Les persones interessades en presentar la seva candidatura cal que enviïn el seu currículum per correu electrònic a l’adreça xavier.munoz@ccmaresme.cat. Hi ha temps fins al 15 de setembre.

Per a consultar els requisits complets per accedir a l’oferta i resoldre qualsevol dubte o consulta es pot trucar al 673 64 38 60 o al 674 01 14 73.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics