URGENT

Posen marxa un nou servei de fisioteràpia preventiva oncològica a Blanes

Compartiu aquesta història
Foto: CSMS

L’associació AECC-Catalunya Contra el Càncer Girona i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva han signat un conveni de col·laboració per ampliar els programes que l’entitat ofereix a l’Hospital Comarcal de Blanes.

Segons informa la corporació, es tracta del servei de fisioteràpia preventiva oncològica, una aposta que s’implementarà amb l’objectiu de seguir sumant esforços per millorar la qualitat de vida dels pacients amb càncer i les seves famílies. La intenció és atendre-hi principalment les persones operades de càncer de mama, i també s’hi tractaran les cirurgies abdominals i el càncer de pròstata. Aquest servei s’afegeix als d’atenció psicooncològica, acompanyament a través del voluntariat i atenció en els processos de dol en context oncològic.

El servei de fisioteràpia preventiva oncològica dependrà de l’àrea de Rehabilitació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, i s’oferirà tots els dilluns a la tarda a Consultes Externes de l’hospital. L’objectiu de les sessions serà el de prevenir i minimitzar els efectes secundaris de la posterior intervenció quirúrgica i tractaments oncoespecífics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics