El govern preveu tenir a punt la nova piscina la temporada que ve

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El projecte de renovació de la piscina municipal de Palafolls podria ser una realitat ja l’estiu que ve. Aquesta és la previsió que va fer ahir l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, durant una entrevista a aquesta emissora.

La previsió del consistori és que l’equipament es pugui reobrir al públic la temporada que ve, per Sant Joan. D’altra banda, Alemany avisa que l’inici de les obres dependrà del procés de licitació, que ja està en marxa, però preveu que entre abril i maig es puguin donar per enllestits els treballs.

El govern palafollenc va fer pública la proposta del projecte de remodelació de la piscina a finals de la setmana passada, després d’haver-la presentat als grups de l’oposició una setmana abans. La intenció de l’executiu és remodelar l’equipament perquè es pugui utilitzar més enllà de l’estiu, amb un temperament de l’aigua, reduir la fondària per acollir altres usos de salut o esportius i, entre altres, millorar l’accessibilitat tant dins la piscina com a les seves instal·lacions.

El cost de la reforma pujarà fins als 350.000 euros; una quantitat que, segons Alemany, en un primer terme caldrà afrontar amb els fons propis del consistori però per la qual s’espera poder comptar, més endavant, amb l’ajuda de subvencions a nivell supramunicipal.

Amb la reforma de la piscina municipal, el govern de Palafolls es marca l’objectiu de solucionar les pèrdues d’entre 2,5 i 3 milions de litres d’aigua anuals que, afirma, pateix la instal·lació actual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics