Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 La C-32 tindrà els carrils centrals alliberats aquest octubre

La C-32 tindrà els carrils centrals alliberats aquest octubre

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Foto: Departament de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori

Ara fa una setmana s’aixecaven les barreres de l’autopista del Maresme després de 52 anys de peatges, en el cas del tram baix de la comarca, i 27 en el cas del tram Mataró-Palafolls. La fi de les concessions de les autopistes comportava que, a partir de l’1 de setembre, es deixés de pagar per circular-hi, però la retirada de la infraestructura dels peatges serà encara un procés de diverses setmanes.

Segons assegura el govern, els treballs per alliberar els carrils centrals de la C-32 -i també la C-33- s’allargaran  almenys fins el mes d’octubre. Aquesta és la previsió que fa el Departament de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori, d’acord amb el contracte adjudicat el 31 d’agost passat, i que estableix que el desmuntatge de les cabines de peatge dels carrils centrals de les dues autopistes s’acabi de fer a finals del mes vinent.

Paral·lelament, tal i com recorda la Generalitat, al llarg d’aquesta setmana s’estan duent a terme els treballs per desviar el trànsit rodat cap als laterals de la via i permetre així l’entrada de maquinària a la part central. Fins avui ja s’han dut a terme tasques de marcatge de terra i la instal·lació de cons provisionals, objectes que seran substituïts aquests propers dies per elements de seguretat fixos de formigó. Posteriorment, afirma el govern, s’iniciarà el desmuntatge físic de les cabines.

Segons informa la Generalitat, un cop acabada aquesta primera fase, el trànsit tornarà als carrils centrals i s’iniciaran els treballs per desmuntar la resta de cabines dels peatges i per restituir el ferm.

Els treballs estan inclosos en el contracte de manteniment adjudicat el passat 31 d’agost per un total de 8,4 Milions d’euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics