Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 S’implementa el nou Wi-Fi públic de Palafolls

S’implementa el nou Wi-Fi públic de Palafolls

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Coincidint amb l’arrencada de la Festa Major de Palafolls, l’àrea de Noves Tecnologies de l’ajuntament ha posat en marxa tres punts de connexió Wi-Fi sense restriccions per la ciutadania.

Aquesta xarxa pública està en marxa des d’aquest dimarts, i dona cobertura des de tres punts considerats clau dins del mapa del municipi. Es tracta de la plaça de Poppi, la zona del Fòrum Palatiolo i l’Skate Park.

Per poder fer ús d’aquesta xarxa Wi-Fi en qualsevol d’aquests tres punts, els ciutadans han de buscar a través del nom AJPLF-FestaMajor.

Segons ha explica Oriol Jordan, regidor de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Palafolls, l’objectiu és anar estenent la xarxa d’internet sense fils oberta als llocs més concorreguts del municipi perquè la ciutadania pugui gaudir-ne lliurement. En aquest sentit, la intenció és que l’únic requisit necessari sigui registrar-se per poder-se connectar.

Els nous punts de connexió Wi-Fi se sumen als ja existents a Can Batlle, amb el nom de AJPLF-Joventut, i al local d’entitats, amb la denominació AJPLF-Entitats.

Tot i que inicialment s’està implementant la xarxa als llocs més concorreguts del nucli urbà de Palafolls, des del consistori no es descarta donar també cobertura a la resta d’urbanitzacions i veïnats del municipi, on caldria apostar per un altre tipus de connectivitat.

La denominació AJPLF-FestaMajor es mantindrà durant aquests dies de celebració de la festa, i posteriorment es canviarà per un altre nom encara per determinar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics