Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36 Les escoles i la llar d’infants començaran el curs amb els patis renovats

Les escoles i la llar d’infants començaran el curs amb els patis renovats

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiopalafolls.cat/web/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els espais exteriors de les escoles Mas Prats i Ferreries, així com de la Llar d’Infants Palafollets, han estat objecte d’una renovació al llarg d’aquest estiu.

Recollint les demandes dels centres educatius, l’Ajuntament de Palafolls i la Diputació de Barcelona han instal·lat i construït nous elements de joc als patis perquè en puguin gaudir els infants dels centres de cara al curs 2021-2022, que arrenca aquest dilluns.

D’aquesta manera, Mas Prats i Ferreries estrenaran dos rocòdroms a les seves instal·lacions, així com jocs d’habilitat i tobogans, entre altres. A la Llar d’Infants, els nens i nenes estrenaran nous elements de fusta.

Segons explica Anna Rovira, tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, el projecte s’emmarca en la millora dels espais perquè comptin amb equipaments més racionals i més oberts amb l’entorn.

El projecte s’emmarca en el Pla de xoc d’equipaments responsables 2030, i compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Rovira recorda que els patis sempre han format part de l’aprenentatge dels infants de les escoles i la llar, però després de la Covid-19 aquests espais exteriors encara han agafat més importància. El projecte també té com a finalitat que el professorat i famílies acabin formant part de l’aprenentatge dels infants als patis.

El Pla de xoc d’equipaments responsables 2030 considera els equipaments educatius com a una “oportunitat per als ens locals per impulsar polítiques públiques transformadores i vertebradores de canvi ecològic i social”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics